Sunday, May 5, 2013

April 2013


Verslaafd! De hele familie is verslaafd aan Candy Crush. We komen steeds een level hoger met behulp van vrienden en elkaar.

Het eerste weekend van de meivakantie is het mooi weer en wandelen we een NS route. Van Rheden naar Dieren. We zijn met de auto naar Rheden gereden, wandelen, dan de trein van Dieren van Rheden en weer terug naar huis.
Een drukke route. Dat zou je niet zeggen als je de foto's ziet maar die zijn op het goede moment genomen o:).
Een mooie wandeling in de bossen tussen Rheden en Dieren. Thee en gebak bij de Carolinahoeve en aan het eind in Dieren een pannenkoek gegeten.





Kroningsdag 2013. Best een bijzondere dag. Jelle is uit logeren bij opa en oma. Bert, Hidde en ik kijken naar de feestelijkheden op de tv.
Vanwege het mooie weer en goed gepland zo op Koninginnedag / Kroningsdag komen de eerste tulpen in de tuin en en die zijn heel toepasselijk oranje !

Hidde en Bert aan de slag in de tuin. Hier wordt de sla gepoot. Verder zijn er aardbeien en augurken. Binnen in een kasje worden sperziebonen, wortels en courgette gezaaid. Die blijven nog even binnen en gaan binnenkort naar buiten.


En hier zijn ze dan. Ons nieuw koningspaar met hun kinderen en de vorige koningin.

Uitwisseling Duitse studenten

In november vorig jaar zijn Jelle en zijn klasgenoten naar Duitsland geweest; op bezoek bij een school waar ook tweetalig onderwijs wordt gegeven. Ze logeerden daar bij de kinderen thuis en hebben een leuke week gehad met veel activiteiten; oa een bezoek aan Heidelberg.

Van 13 t/m 18 april kwamen de Duitse studenten in Nederland langs. Hieronder een impresssie.

Op zondag naar Amsterdam met een heel stel. Ook een lekker Hollands frietje gegeten. Oh nee, een lekker Vlaams frietje!
Op maandag naar Kamp Amersfoort.

Kamp Amersfoort
Kamp Amersfoort
Op dinsdg naar Utrecht waar onder andere de Domtoren werd beklommen.

Struinen door Utrecht
Klokken in de Domtoren
Groepsfoto in Utrecht

Op woensdag naar de Soesterduinen

Krakelingenhappen

Afscheid