Monday, October 18, 2010

Kamp, feestje, college

Het eerste weekend van de herfstvakantie is snel voorbijgegaan. Zaterdagochtend stonden we al vroeg op want Jelle ging op scoutingkamp. Om 9 uur moest hij zich bepakt en bezakt met fiets en al melden. Ze gaan kamperen bij een boer, op ongeveer een half uur fietsen van de scouting. Een nachtje maar en daar gaat al een heleboel voor mee. Slaapmatje, slaapzak, bord, bestek, extra kleding, regenkleding, tandenborstel etc. De weersverwachting voor zaterdag was niet denderend maar ondanks de slechte weersvoorspelling hebben ze het droog gehouden.

Zaterdagmiddag had Hidde een sportfeestje. Het was in een sportschool, dus naast het voetballen wat ze gedaan hebben, mochten ze ook allerlei apparatuur uitproberen. De loopband vond Hidde toch wel heel erg interessant.

En omdat Jelle niet aanwezig kon zijn, mocht Hidde naar de museum jeugduniversiteit ochtend. Kunnen planten toveren ?? Hidde weet nu het antwoord !!! Hij had het erg leuk gevonden.

Na de jeugduniversiteit zijn Bert, Hidde en ik nog naar de manege van mijn broer geweest. Ze gaan verhuizen en oa een kas die in hun tuin - en die mijn ouders in gebruik hebben - gaat mee naar het nieuwe huis. Mijn vader en Bert zijn er al een aantal keer geweest om de kas uit elkaar te halen en er moest nog eea gebeuren. Het was lekker, maar wel koud weer.
Eind van de middag konden we Jelle weer ophalen bij de scouting. Hij had een leuk weekend gehad met tenten opzetten, op de boerderij rondkijken, kompaslopen, nachtspel, corvee, fietsen, 's nachts wel koud maar goed geslapen. De kleren die hij bij zich had en aan had konden meteen integraal de wasmachine in. Jelle een lekker warm bad en vroeg naar bed !

No comments:

Post a Comment